Wat kunnen auto accessoires voor je betekenen? – Wegman
Meteen naar de content

Volg onze Socials!

Standaard GRATIS verzending!

Gratis retourneren binnen 14 dagen!

Voor 16:00 besteld, morgen in huis!

Nog vragen?

Wat kunnen auto accessoires voor je betekenen?

Auto accessoires

Auto’s, we zien ze elke dag op baan in alle maten, kleuren, modellen en merken. Zo zijn de Franse automerken zoals Renault, Peugeot, Citroën gekend om budgetvriendelijke wagens, net als die van hun Aziatische concurrenten Hyundai, Kia en Mazda. De Duitse merken zoals Mercedes, Audi en BMW zijn dan weer eerder gekend voor hun wagens in het luxesegment. De Amerikaanse merken doen het meestal goed als vernieuwers, zoals Ford die als eerste automerk aan massaproductie ging doen dankzij de lopende band en nu Tesla, die op dit moment alle automerken ter wereld uitdaagt om de klassieke autobouw en de moderne technologieën in onze smartphones en tablets te laten versmelten om zo de ultieme ‘Smart Car’ te creëren.

 

De hedendaagste technologie gaat zo snel vooruit dat het vrijwel onmogelijk wordt om te blijven bijbenen. Als je vroeger een nieuwe wagen kocht, reed je jarenlang met ‘het nieuwe model’. Nu is je nieuwe auto na een jaar alweer verouderd. Gelukkig hoef je niet steeds een nieuwe auto te kopen om te genieten van de nieuwste snufjes. Een van de meest gevraagde ingebouwde autoaccessoires is tegenwoordig het navigatiescherm. Uiteraard erg handig voor wie graag reist in de auto of er misschien zelfs in slaagt om verloren te rijden op de weg naar de supermarkt. Maar wist je dat zo’n navigatiescherm bijna altijd een overbodige luxe is? Hoogstwaarschijnlijk heb je zo’n scherm namelijk in je broekzak zitten. Juist, je smartphone!

 

Je smartphone gebruik je ongetwijfeld dagelijks. Als gewone telefoon voor oproepen en berichtjes, maar ook als camera of als muziekspeler. Wel, die handige alleskunner is ook een prima GPS-toestel! Je hebt ongetwijfeld al gehoord van applicaties zoals Google Maps en Waze die je via de mobiele data van je smartphone naar je bestemming leiden, maar zelfs voor wie liever geen mobiele data gebruikt voor z’n navigatiesysteem bestaan er prima alternatieven. Applicaties die gebruik maken van offline kaarten die je kunt downloaden terwijl je thuis bent en dan zonder internetverbinding in de auto kunt gebruiken. Een goed voorbeeld daarvan is Sygic, al jaren een echte meerwaarde voor zowel Android als Apple toestellen.

 

Een ander accessoire dat standaard wordt geleverd in nieuwe auto’s, maar hoogstwaarschijnlijk nog niet in jouw auto zit ingebouwd, is een digitale DAB radio. De grote radiozenders willen hun luisteraars zo veel mogelijk aansporen om via DAB+ naar hun uitzendingen te luisteren om zo ten laatste in 2030 volledig te verdwijnen van de FM-kanalen. Sommige kanalen plannen de overstap zelfs al in 2022! Ook daarvoor hoef je gelukkig geen nieuwe auto of autoradio te kopen. Via FM transmitters kan je de muziek van je smartphone naar je autoradio ‘zenden’. Zo kan je zelfs je favoriete Spotify playlisten of podcasts in je auto beluisteren.

 

Je ziet maar, met een aantal eenvoudige autoaccessoires voor je smartphone beschik je zo over de allermodernste snufjes in je eigen wagen en daar hoef je gerust geen peperdure Tesla voor aan te schaffen. Wil je nog meer leren over handige accessoires voor in je auto? Lees dan zeker en vast ook onze volgende blog posts!

 

Veilig Betalen

Betaal veilig met alle bekende betaalmethodes en SSL beveiligde encryptie.

24/7 Klantenservice via de chat en e-mail

De klantenservice staat 24/7 voor je klaar!

Voor 16:00 besteld morgen in huis

Je hebt je bestelling morgen al in huis! :)